1

Składniki

225 Gramów
ingridient
mąka pszenna tortowa Lubella
3 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
125 Mililitrów
olej
1 Łyżeczka
soda oczyszczona
100 Gramów
Cukier brązowy
3 Sztuki
banan
2 Sztuki
jajko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Muffiny, czekolada i banan. Idealne do kawy.

Opis

Piekarnik nastawić na 200C, formę do muffinek wypełnić papilotkami. Banany rozdrobnić i mieszając dodawać do nich olej, jaja oraz cukier. Połączyć mąkę, kakao oraz sodę i wmieszać do mikstury z bananów. Mieszankę przelać do foremek. Piec ok 15-20 min i wystudzić na metalowej kratce.

Podobne przepisy

Muffinki z Mlekołakami

Łatwy Do 1 godz
Muffinki z Mlekołakami

Piernik

Średni Do 1 godz
Piernik

Renifery Cake Pops

Średni Do 3 godz
Renifery Cake Pops

Ciasto kakaowo bananowe

Średni Do 3 godz
Ciasto kakaowo bananowe

Dyniowo-cynamonowe gofry z serkiem i dżemem cytrusowym

Łatwy Do 15 min
Dyniowo-cynamonowe gofry z serkiem i dżemem cytrusowym

Gofry kakaowe

Łatwy Do 40 min
Gofry kakaowe

Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Łatwy Do 40 min
Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Kakaowe serca

Średni Do 1,5 godz
Kakaowe serca

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!