1

Składniki

225 Gramów
ingridient
mąka pszenna tortowa Lubella
3 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
125 Mililitrów
olej
1 Łyżeczka
soda oczyszczona
100 Gramów
Cukier brązowy
3 Sztuki
banan
2 Sztuki
jajko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Muffiny, czekolada i banan. Idealne do kawy.

Opis

Piekarnik nastawić na 200C, formę do muffinek wypełnić papilotkami. Banany rozdrobnić i mieszając dodawać do nich olej, jaja oraz cukier. Połączyć mąkę, kakao oraz sodę i wmieszać do mikstury z bananów. Mieszankę przelać do foremek. Piec ok 15-20 min i wystudzić na metalowej kratce.

Podobne przepisy

Muffinki z Mlekołakami

Łatwy Do 1 godz
Muffinki z Mlekołakami

Piernik

Średni Do 1 godz
Piernik

Renifery Cake Pops

Średni Do 3 godz
Renifery Cake Pops

Ciasteczka owsiane z dżemem

Średni Do 40 min
Ciasteczka owsiane z dżemem

Ciasto kakaowo bananowe

Średni Do 3 godz
Ciasto kakaowo bananowe

Dyniowo-cynamonowe gofry z serkiem i dżemem cytrusowym

Łatwy Do 15 min
Dyniowo-cynamonowe gofry z serkiem i dżemem cytrusowym

Gofry kakaowe

Łatwy Do 40 min
Gofry kakaowe

Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Łatwy Do 40 min
Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!