Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Miękkie i pyszne muffiny z syropem klonowym do przygotowania w jedyne 60 minut. Spróbuj, bo warto!
30 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
150 | Mililitrów |
Syrop klonowy
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
8 | Łyżek |
mleko
|
|
3 | Łyżki |
Sok cytrynowy
|
|
5 | Dekagramów |
Cukier brązowy
|
|
10 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
4 | Dekagramy |
czekolada gorzka
|
|
12 | Dekagramów |
masło
|
|
3 | Dekagramy |
orzechy włoskie
|
|
5 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |