Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chciałam wykorzystać zapas żurawiny.. sposób idealny.. to muffinki
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
1 | Łyżeczka |
Przyprawa korzenna
|
|
60 | Gramów |
masło
|
|
0.66 | Szklanki |
cukier puder
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
żurawina suszona
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Sztuka |
pomarańcza
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
2 | Łyżki |
Cukier brązowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |