Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Czas na porzeczki - muffiny, które zrobisz szybko i przyjemnie. Delikatne, maślane ciasto z kwaskowatymi owocami i chrupiącymi migdałami na wierzchu z pewnością Ci zasmakują.
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
60 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
0.5 | Szklanki |
migdały
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
0.5 | Szklanki |
Maślanka
|
|
0.5 | Szklanki |
Porzeczki czerwone
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |