Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybki sposób na słodką przekąskę? Wystarczy 40 minut, by przygotować kakaowe muffinki z jabłkami, dodatkiem cynamonu i orzechów włosków.
200 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
Kakao
|
|
1.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
2 | Łyżki |
Orzechy włoskie posiekane
|
|
1 | Szklanka |
Olej rzepakowy
|
|
3 | Sztuki |
Jajka
|
|
2 | Sztuki |
jabłko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |