Muffinki jajeczne
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_1
![Muffinki jajeczne](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973117951.jpeg&w=3840&q=75)
Muffinki jajeczne z cukinią i fetą to znakomity przepis na urozmaicone i pyszne śniadanie. Zrobisz je w kilkanaście minut, a efekt z pewnością Cię zaskoczy.
1
0 / 0
Muffinki jajeczne z cukinią i fetą to znakomity przepis na urozmaicone i pyszne śniadanie. Zrobisz je w kilkanaście minut, a efekt z pewnością Cię zaskoczy.
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
0.50 szt. cukinia
30 g ser feta
2 szt. jajko
1 szt. ząbek czosnku
Przygotowanie
1
Nagrzej piekarnik do 180 stopni.
2
Cukinię umyj i zetrzyj na grubych oczkach.
3
W misce roztrzep jajka z dodatkiem rozgniecionego ząbku czosnku, sera oraz startej cukinię i wymieszaj widelcem.
4
Cztery formy do muffinów lub kokilki natłuść oliwą lub niewielką ilością masła i napełnij masą.
5
Piecz 15 minut.
6
Podawaj na ulubionej sałacie.