Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne, chrupiące zewnątrz, mięciutkie w środku — takie są idealne muffinki czekoladowe. Co powiesz na wersje z puszystą śmietanką i truskawkowym dżemem? Nie pożałujesz — prosto, szybko i smacznie!
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
3 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
mleko
|
|
0.5 | Szklanki |
Cukier trzcinowy
|
|
120 | Mililitrów |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
100 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
2 | Łyżki |
CUKIER WANILIOWY
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |