Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dla mojej kochanej siostrzenicy Antonii:) Do ostatniej chwili mojej krzątaniny nie wiedziała, że motylkowy torcik powstaje specjalnie dla Niej. Chciałam to zrobić w największej tajemnicy, ale dzieciaki wejdą wszędzie, a szczególnie przyciąga ich szum miksera - bestie czatują na słodkości;-))) Radości nie było końca, od tej pory ciocia - czylia JA! - mam robić motylkowy tort do 18 roku życia. Może będzie tak jeszcze rok, dwa a najdalej na 10 urodziny panna zażyczy sobie czarnego lukieru i diabełka lub wampira:) Ciekawostką są tutaj kolorowe wiórki, które zrobiłam sama po zmieszaniu białych wiórków kokosowych z barwnikami spożywczymi. Ważne jest również robienie konturów motylka szprycą, wtedy widać kształt skrzydełek i krawędzie między kolorami.
10 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |