0

Składniki

8 Sztuk
Mortadela
2 Sztuki
Ser edamski tłusty
8 Sztuk
szczypiorek
3 Łyżki
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Każdy plaster sera dzielimy na 4 części. Układamy je na kiełbasie i zwijamy plastry w rulon. Każdą roladkę związujemy szczypiorkiem. Smażymy do momentu rozpuszczenia się sera. Gotowe polewamy musztardą.

Opis

inne wydanie mortadeli

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki z dipem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Placki z kalafiora, marchewki i jogurtem z sosem pomidorowy...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Placki z kalafiora, marchewki i jogurtem z sosem pomidorowym

Placki z kalafiora z salsą z pomidorów

Przepis
Łatwy Do 40 min
Placki z kalafiora z salsą z pomidorów

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!