Mortadela z serem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Mortadela z serem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974925915.jpeg&w=3840&q=75)
inne wydanie mortadeli
0
0 / 0
inne wydanie mortadeli
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
8 szt. mortadela
2 szt. ser edamski tłusty
8 szt. szczypiorek
3 łyżka musztarda
Przygotowanie
1
Każdy plaster sera dzielimy na 4 części. Układamy je na kiełbasie i zwijamy plastry w rulon. Każdą roladkę związujemy szczypiorkiem. Smażymy do momentu rozpuszczenia się sera. Gotowe polewamy musztardą.