0

Składniki

8 Sztuk
Mortadela
2 Sztuki
Ser edamski tłusty
8 Sztuk
szczypiorek
3 Łyżki
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Każdy plaster sera dzielimy na 4 części. Układamy je na kiełbasie i zwijamy plastry w rulon. Każdą roladkę związujemy szczypiorkiem. Smażymy do momentu rozpuszczenia się sera. Gotowe polewamy musztardą.

Opis

inne wydanie mortadeli

Podobne przepisy

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min.

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min.

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min.

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min.

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Kutia

Średni Ponad 3 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!