Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wigiljne zupy nie kończą się jedynie na barszczu czerwonym i grzybowej. Poznaj tradycyjną śląską potrawę świąteczną - moczkę. Wypróbuj przepis na pyszną, słodką zupę piernikową z dodatkiem bakali i suszonych owoców (m.in. suszonych śliwek, moreli i jabłek)!
4 | Szklanki |
Kompot wieloowocowy
|
|
5 | Dekagramów |
płatki migdałowe
|
|
5 | Dekagramów |
Orzechy laskowe
|
|
5 | Dekagramów |
rodzynki
|
|
5 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
5 | Dekagramów |
morele suszone
|
|
10 | Dekagramów |
śliwki suszone
|
|
10 | Dekagramów |
Jabłka suszone
|
|
20 | Dekagramów |
Piernik
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |