0

Składniki

1 Kilogram
ziemniaki
2 Łyżki
masło śmietankowe
10 Dekagramów
koper ogrodowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ziemniaki ugotować i odcedzić. Dodać masło i drobno posiekany koperek. Postawić na 5minut na mniejszym ogniu aby się delikatnie przypiekły.

Opis

przysmak początku lata, kiedy tylko pojawiają się młode ziemniaczki

Podobne przepisy

Cielęcina w sosie koperkowym

Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Czosnkowa karkówka z ziemniakami na ostro pieczona w ketchup...

Łatwy Do 2 godz
Czosnkowa karkówka z ziemniakami na ostro pieczona w ketchup...

Filet z indyka z kolorowym pieprzem

Łatwy Do 40 min
Filet z indyka z kolorowym pieprzem

Gnocchi w sosie pomidorowym

Łatwy Do 40 min
Gnocchi w sosie pomidorowym

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Kluski śląskie

Łatwy Do 40 min
Kluski śląskie

Kotlety jajeczno - pieczarkowe

Łatwy Do 1 godz
Kotlety jajeczno - pieczarkowe

Paella

Łatwy Do 1 godz
Paella

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!