0

Składniki

1 Kilogram
ziemniaki
2 Łyżki
masło śmietankowe
10 Dekagramów
koper ogrodowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ziemniaki ugotować i odcedzić. Dodać masło i drobno posiekany koperek. Postawić na 5minut na mniejszym ogniu aby się delikatnie przypiekły.

Opis

przysmak początku lata, kiedy tylko pojawiają się młode ziemniaczki

Podobne przepisy

Kluski śląskie z sosem mięsnym

Przepis
Średni Do 1 godz
Kluski śląskie z sosem mięsnym

Kartoflak z boczkiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kartoflak z boczkiem

Pure ziemniaczane z jogurtem

Przepis
Łatwy Do 15 min
Pure ziemniaczane z jogurtem

Pyzy z mięsem babci Helenki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pyzy z mięsem babci Helenki

Cielęcina w sosie koperkowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Paella

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Paella

Klopsiki orzechowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Kluski śląskie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kluski śląskie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!