Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Typowo wiosenna zupa, którą można podawać z ugotowanymi ziemniakami.
1 | Sztuka |
kostka rosołowa drobiowa
|
|
0.5 | Kilograma |
Botwina
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
przyprawa typu vegeta
|
|
0.25 | Szklanki |
mleko
|
|
5 | Sztuk |
pieprz ziarnisty
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Łyżki |
ocet
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |