Mizeria
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Mizeria](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977029140.jpeg&w=3840&q=75)
Szybki i smaczny dodatek do obiadów. Latem polecam świeżo zerwane ogórki z ogrodu i świeży koper:) podawać z ziemniakami i dowolnym miesem. Ogórki można pokroić na cienkie plasterki.
0
0 / 0
Szybki i smaczny dodatek do obiadów. Latem polecam świeżo zerwane ogórki z ogrodu i świeży koper:) podawać z ziemniakami i dowolnym miesem. Ogórki można pokroić na cienkie plasterki.
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
300 śmietana
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szt. ogórek
1 szt. cebula
1 szt. koper
1 łyżka ocet
Przygotowanie
1
Ogórek myjemy bardzo dokładnie i trzemy go na tarce na duzych oczkach.
2
Cebulę kroimy na małą kosteczkę. Koper myjemy i siekamy na drobno.
3
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą i przyprawiamy do smaku.