2

Składniki

5 Szczypt
sól, pieprz
1 Sztuka
tuńczyk w sosie własnym
1 Sztuka
Mix sałat
0.5 Sztuki
kukurydza konserwowa
0.5 Sztuki
fasola czerwona konserwowa
2 Łyżki
majonez
0.5 Łyżki
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kukurydzę i fasolę osączyć z zalewy, przelać wrzątkiem, odstawić do osączenia. Tuńczyka osączyć z sosu.
  2. Mix sałat wymieszać z kukurydzą, fasolą, kawałkami tuńczyka. Następnie dodać majonez, musztardę, keczup.
  3. Sałatkę wymieszać doprawiając do smaku solą oraz pieprzem.

Opis

Szybka, zdrowa, kolorowa.

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min.

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min.

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Łatwy Do 40 min.

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!