0

Składniki

4 Sztuki
bułki hot-dog
4 Sztuki
ingridient
ogórki konserwowe krakus
4 Sztuki
Parówki
4 Łyżki
Musztarda sarepska
15 Dekagramów
Ser żółty starty
1 Sztuka
Cebula siekana
4 Łyżki
majonez dekoracyjny KRAKUS
1 Sztuka
ingridient
Ketchup Kotlin Łagodny 60% mniej kalorii
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Bułki przecinamy wzdłuż, nie rozcinając ich do końca. Smarujemy je majonezem i musztardą (po jednej łyżce na każdą bułkę). Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach, cebulę kroimy w piórka, a ogórki w plastry.
  2. Do każdej bułki wkładamy parówkę, plasterki ogórka i cebulę. Całość posypujemy startym serem.
  3. Zapiekamy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku, przez ok. 15 minut, do uzyskania pożądanego przyrumienienia bułki. Przed podaniem polewamy ketchupem. SMACZNEGO!

Opis

Zdrowsza wersja znanego nam wszystkim dania fast food. Smaczne i proste w przygotoewaniu. Lubiane przez dzieci i dorosłych. Nam smakują bardzo!

Podobne przepisy

Bułeczki

Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Chleb

Średni Do 3 godz
Chleb

Chleb czekoladowy

Łatwy Ponad 3 godz
Chleb czekoladowy

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz
Chleb kakaowy

Chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem

Średni Ponad 3 godz
Chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!