Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Rybę podaję z kulkami ziemniaczanymi.
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
3 | Filet |
miruna
|
|
1 | Łyżeczka |
przyprawa do ryb
|
|
0.5 | Szklanki |
Orzechy włoskie posiekane
|
|
2 | Łyżki |
Ser żółty starty
|
|
1 | Sztuka |
Natka pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Łyżka |
Olej roślinny
|
|
Kulki ziemniaczane: |
|||
0.5 | Kilograma |
ziemniaki
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
Ciasto parzone: |
|||
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki |
woda
|
|
20 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szklanka |
bułka tarta
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |