Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto przekładane kremem z chrupiącymi orzechami. Trochę pracochłonne lecz łatwe w przygotowaniu a zarazem wykwintne.
70 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
Soda
|
|
1.5 | Kostki |
Masła
|
|
0.75 | Kostki |
margaryna
|
|
5 | Szklanek |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
budyń waniliowy
|
|
1 | Sztuka |
KREM:
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Sztuka |
Masa orzechowa:
|
|
12 | Łyżek |
kasza manna
|
|
5 | Łyżek |
mleko
|
|
5 | Łyżek |
Miód przetopiony
|
|
15 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
15 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
25 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |