0

Składniki

60 Mililitrów
jogurt naturalny
20 Mililitrów
sok pomarańczowy
1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
sok z cytryny
2 Sztuki
Mintaj
1 Sztuka
rzodkiewka
1 Sztuka
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Filet skrapiamy jedynie sokiem z cytryny i smażymy na oleju.
  2. W rondelku z sosem pomarańczowym dodajemy jogurt i ciągle mieszając doprowadzamy do wrzenia. Przyprawiamy do smaku Gotujemy ok 3 min.
  3. Podsmażoną rybę polewamy tak przyrządzonym sosem dodając kilka plasterków rzodkiewki.

Opis

coś dietetycznego

Podobne przepisy

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Łatwy Do 40 min
Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Makaron pióra z brokułami

Łatwy Do 1 godz
Makaron pióra z brokułami

Makaron z pesto

Łatwy Do 40 min
Makaron z pesto

Makaron z pomidorami

Średni Do 1 godz
Makaron z pomidorami

Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Łatwy Do 1 godz
Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Tagliatelle z sosem mascarpone

Łatwy Do 40 min
Tagliatelle z sosem mascarpone

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!