0

Składniki

1 Kilogram
Mintaj świeży
1 Sztuka
cytryna
1 Sztuka
koper ogrodowy
1 Sztuka
ŻELATYNA
2 Sztuki
KOSTKA WARZYWNA
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Filety z ryby posolic popieprzyc obtoczyc w rozbitym jajku i tartej bułce .Filety smazyc na rozgrzanej patelni na złoty kolor.
  2. Gdy filety beda złote studzimy je zimne układamy na pólmisku przekładamy plastrami cytryny i kawałkami zielonego koperku.
  3. Żelatynę rozrabiamy w wodzie dodajemy do rosołku .Wszystko zalewamy. Ilosc zelatyny i rosołku zalezy od wielkosci,głębokosci połmiska ..

Opis

Pyszna ,delikatna potrawa

Podobne przepisy

Tzatziki (Cacyki)

Przepis
Łatwy Do 40 min
Tzatziki (Cacyki)

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Sałatka makaronowa z mango

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Przepis
Średni Do 1 godz
Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!