Mintaj w galarecie
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Mintaj w galarecie](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973702383.jpeg&w=3840&q=75)
Pyszna ,delikatna potrawa
0
0 / 0
Pyszna ,delikatna potrawa
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
8 porcji
Składniki
1 kg mintaj świeży
1 szt. cytryna
1 szt. koper ogrodowy
1 szt. żelatyna
2 szt. kostka warzywna
Przygotowanie
1
Filety z ryby posolic popieprzyc obtoczyc w rozbitym jajku i tartej bułce .Filety smazyc na rozgrzanej patelni na złoty kolor.
2
Gdy filety beda złote studzimy je zimne układamy na pólmisku przekładamy plastrami cytryny i kawałkami zielonego koperku.
3
Żelatynę rozrabiamy w wodzie dodajemy do rosołku .Wszystko zalewamy. Ilosc zelatyny i rosołku zalezy od wielkosci,głębokosci połmiska ..