0

Składniki

1 Kilogram
Mintaj świeży
1 Sztuka
cytryna
1 Sztuka
koper ogrodowy
1 Sztuka
ŻELATYNA
2 Sztuki
KOSTKA WARZYWNA
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Filety z ryby posolic popieprzyc obtoczyc w rozbitym jajku i tartej bułce .Filety smazyc na rozgrzanej patelni na złoty kolor.
  2. Gdy filety beda złote studzimy je zimne układamy na pólmisku przekładamy plastrami cytryny i kawałkami zielonego koperku.
  3. Żelatynę rozrabiamy w wodzie dodajemy do rosołku .Wszystko zalewamy. Ilosc zelatyny i rosołku zalezy od wielkosci,głębokosci połmiska ..

Opis

Pyszna ,delikatna potrawa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!