Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gdy zostanie nam mintaj z wigilijnej wieczerzy możemy go wykorzystać do przygotowania innego dania.
1 | Litr | ||
![]() |
|||
1 | Kilogram |
Mintaj
|
|
2 | Łyżeczki |
pieprz ziołowy
|
|
3 | Łyżeczki |
cukier
|
|
1 | Litr |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Szklanka |
bułka tarta
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
8 | Sztuk |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
3 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |