Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
połączenie ryby z cytrysami
200 | Mililitrów |
bulion warzywny
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
ocet balsamiczny
|
|
300 | Gramów |
Mintaj
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
jabłko
|
|
1 | Łyżka |
groszek zielony konserwowy
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
2 | Łyżki |
sok pomarańczowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
oliwa z oliwek
|
|
0.5 | Sztuki |
kukurydza konserwowa
|
|
0.5 | Sztuki |
kapusta pekińska
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |