Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lekka kolacja? Nie musi być nudna. Sycący ryż i warzywa z sosem to smak, który pozostaje w pamięci i z chęcią się powtarza. Spróbujcie koniecznie tego przepisu.
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
ryż
|
|
1 | Sztuka |
Pierś z kurczaka
|
|
3 | Łyżki |
Groszek konserwowy
|
|
3 | Łyżki |
Fasola czerwona
|
|
50 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Łyżka |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |