0

Składniki

1 Szklanka
ser żółty
4 Sztuki
Chleb pszenny
1 Sztuka
ogórek konserwowy
1 Sztuka
cebula
3 Łyżki
masło
10 Dekagramów
Mortadela
0.5 Sztuki
papryka czerwona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Każdy kawałek chleba przedzielić na dwie ukośne połówki. Każdy kawałek mortadeli podzielić an połowę. Chleb posmarować masłem. Ułożyć na nim wędlinę, kawałki papryki, plasterki ogórka i piórka cebuli. Wszystko posypać serem. Włożyć na blachę i piec do momentu kiedy ser się rozpuści.

Opis

Mini zapiekanki

Podobne przepisy

Spaghetti z sosem pomidorowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti z sosem pomidorowym

Polędwiczki z warzywami

Przepis
Średni Do 1 godz
Polędwiczki z warzywami

Kotlety jajeczno - pieczarkowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotlety jajeczno - pieczarkowe

Ostry sos indyjski z kurczakiem w przyprawach korzennych z k...

Przepis
Średni Do 1 godz
Ostry sos indyjski z kurczakiem w przyprawach korzennych z ketchupem

Papryka faszerowana kaszą jęczmienną

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Papryka faszerowana kaszą jęczmienną

Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Makaron Pełne Ziarno świdry z orkiszem z mortadelą, pistacj...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron Pełne Ziarno świdry z orkiszem z mortadelą, pistacjami i brokułami

Makaron z serem żółtym i jajkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron z serem żółtym i jajkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!