Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na mini wege-pizzę i to w dodatku na spodzie brokułowym, to coś czego koniecznie musicie spróbować. Pięknie wygląda i smakuje wyśmienicie. Najlepsza alternatywa dla wielbicieli pizzy, którzy nie tolerują glutenu lub nie jedzą mięsa. Mini wege-pizza na spodzie brokułowym jest łatwa i stosunkowo szybka w przygotowaniu. Koniecznie wypróbuj nasz przepis!
1 | Pęczek | ||
![]() |
|||
50 | Dekagramów |
brokuły
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
100 | Gramów |
Zmielone migdały
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
zioła prowansalskie
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
dodatki |
|||
200 | Gramów |
mozarella
|
|
50 | Gramów |
Czarne oliwki
|
|
1 | Pęczek |
Rukola
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |