Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zainspiruj się naszym przepisem na wyjątkowo smaczne, wegańskie mini tarty wypełnione po brzegi puddingiem z jagód i zrób niespodziankę swojej mamie! Można je dosłownie pożerać wzrokiem! Jesteśmy przekonani, że te wegańskie tartaletki zrobią furrorę na Twoim stole na Dzień Matki:)
SKŁADNIKI NA SPÓD: |
|||
20 | Gramów | ||
![]() |
|||
140 | Gramów |
migdały blanszowane
|
|
55 | Gramów |
Skrobia ziemniaczana
|
|
25 | Gramów |
Mąka kukurydziana
|
|
3 | Łyżki |
Ksylitol
|
|
6 | Łyżek |
woda
|
|
SKŁADNIKI NA NADZIENIE: |
|||
100 | Gramów |
ryż biały
|
|
10 | Gramów |
Olej kokosowy
|
|
100 | Gramów |
Jagody
|
|
250 | Gramów |
Mleko kokosowe
|
|
3 | Łyżki |
Ksylitol
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |