0

Składniki

2 Szklanki
ingridient
mąka pszenna tortowa Lubella
2 Opakowania
twaróg
2 Sztuki
jajka
2 Łyżeczki
PROSZEK DO PIECZENIA
1 Opakowanie
Olej do smażenia
1 Szklanka
cukier puder
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Serek wymieszać z jajkami.
  2. Dodać przesianą mąkę pszenną, proszek do pieczenia.
  3. Dokładnie wymieszać.
  4. Nakładać ciasto łyżką, drugą zsuwając do oleju.
  5. Odwracać by równomiernie się usmażyły.
  6. Gotowe paczki oprószamy cukrem pudrem.

Podobne przepisy

Babka cytrynowa

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Babka cytrynowa

Murzynek z kalafiora

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Murzynek z kalafiora

Naleśniki z owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Naleśniki z owocami

Torcik czekoladowy przekładany Czekodżemem Śliwkowym Łowicz

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Torcik czekoladowy przekładany Czekodżemem Śliwkowym Łowicz

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

KAKAOWE MINIOMLETY

Przepis
Łatwy Do 15 min
KAKAOWE MINIOMLETY

Kakaowo - cytrynowe mini baby

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowo - cytrynowe mini baby

Muffinki bazyliowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Muffinki bazyliowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!