Mini de volaje w boczku

m7
Mini de volaje w boczku

0

0 / 0

Super smakują.

6

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

2 szcz. sól, pieprz

2 szt. pierś kurczaka

2 szt. szynka wieprzowa

2 szt. ser gouda tłusty

0.50 szt. papryka czerwona

12 szt. boczek wędzony

Przygotowanie


1

Pierś pokroić na 6 części,lekko rozbić doprawić solą i pieprzem.

2

Na każdym położyć paseczek sera żółtego,szynki i czerwonej papryki.

3

Zwinąć i każdy kawałek owinąć w boczek (można spiąć wykałaczką jeżeli boczek będzie krótki) i smażyć na margarynie ze wszystkich stron.

4

Gotowe de volaje wyłożyć na talerz i zrobić sos zagęszczając mąką i doprawić do smaku.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły