Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Słodycz sama w sobie. Sprawdź przepis na bezy z kremem i konfiturą z wiśni. Deser nie należy do najłatwiejszych, ale za to jak wygląda! I jeszcze lepiej smakuje. Przygotowanie mini bezy z kremem i konfiturą z wiśni jest dość czasochłonne, ale efekt rekompensuje cały poświęcony czas. Uzbrój się w cierpliwość i sprawdź, jak przyrządzić ten niezwykły deser przypominający cukiernicze dzieło sztuki we własnym domu.
4 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
176 | Gramów |
cukier
|
|
0.5 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
200 | Mililitrów |
Śmietanka kremówka
|
|
200 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
1 | Łyżka |
cukier
|
|
120 | Gramów |
płatki migdałowe
|
|
1 | Opakowanie |
Konfitura z wiśni Łowicz
|
|
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |