2

Składniki

1 Szklanka
Fasola biała konserwowa
1 Sztuka
ingridient
Lubella Makaron Nitki cięte nr 2
1 Sztuka
cukinia
2 Sztuki
marchew
1 Sztuka
cebula
4 Sztuki
Pomidor malinowy
1 Sztuka
nać pietruszki
2 Sztuki
ziemniaki
2 Sztuki
seler naciowy
1 Sztuka
ząbek czosnku
1 Sztuka
bulion
2 Łyżki
olej
0.5 Sztuki
papryka czerwona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wlej olej do garnka. Dodaj marchew, pietruszkę, ziemniaki i przeciśniety przez praskę czosnek. Smaż przez chwilę.
  2. Dodaj pozostałe warzywa. Wlej bulion i gotuj 20 minut na wolnym ogniu.
  3. Dosyp fasolę białą i natkę. Duś około 10 minut. Dopraw do smaku sola i pieprzem.

Opis

Zupa bardzo treściwa.

Podobne przepisy

Gulasz po węgiersku

Przepis
Średni Do 1 godz
Gulasz po węgiersku

Pomidorowa z piekarnika

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Zupa chłopska

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zupa chłopska

Flaczki drobiowe

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Flaczki drobiowe

Ostra zupa krem z papryki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ostra zupa krem z papryki

Krupnik na żeberkach

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Krupnik na żeberkach

Zupa pieczarkowa

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zupa pieczarkowa

Barszcz biały z grzybkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały z grzybkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!