Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa, której nazwa pochodzi od włoskiego słowa minestra - jedna z najpopularniejszych zup we Włoszech. Do przygotowania minestrone z makaronem potrzebna będzie Ci m.in.: cukinia, marchew, cebula, pomidor malinowy, nać pietruszki, ziemniaki, seler naciowy oraz ząbek czosnku. Poznaj smak Italii razem z nami
1 | Szklanka |
Fasola biała konserwowa
|
|
1 | Sztuka |
makaron Lubella nitki cięte
|
|
![]() |
|||
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
seler naciowy
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
bulion drobiowy
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
0.5 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |