2

Składniki

1 Szklanka
Fasola biała konserwowa
1 Sztuka
ingridient
Lubella Makaron Nitki cięte nr 2
1 Sztuka
cukinia
2 Sztuki
marchew
1 Sztuka
cebula
4 Sztuki
Pomidor malinowy
1 Sztuka
nać pietruszki
2 Sztuki
ziemniaki
2 Sztuki
seler naciowy
1 Sztuka
ząbek czosnku
1 Sztuka
bulion
2 Łyżki
olej
0.5 Sztuki
papryka czerwona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wlej olej do garnka. Dodaj marchew, pietruszkę, ziemniaki i przeciśniety przez praskę czosnek. Smaż przez chwilę.
  2. Dodaj pozostałe warzywa. Wlej bulion i gotuj 20 minut na wolnym ogniu.
  3. Dosyp fasolę białą i natkę. Duś około 10 minut. Dopraw do smaku sola i pieprzem.

Opis

Zupa bardzo treściwa.

Podobne przepisy

Gulasz po węgiersku

Średni Do 1 godz
Gulasz po węgiersku

Pomidorowa z piekarnika

Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Zupa chłopska

Łatwy Do 1 godz
Zupa chłopska

Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Łatwy Do 1,5 godz
Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Ostra zupa krem z papryki

Łatwy Do 1 godz
Ostra zupa krem z papryki

Warzywna zupa krem z cukinii z ketchupem i mleczkiem kokosow...

Średni Do 1,5 godz
Warzywna zupa krem z cukinii z ketchupem i mleczkiem kokosow...

Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Średni Do 40 min
Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Zupa grzybowa

Średni Do 3 godz
Zupa grzybowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!