0

Składniki

1 Opakowanie
150 Mililitrów
mleko
1 Łyżeczka
Aromat migdałowy
5 Łyżeczek
bita śmietana
1 Sztuka
Marcepan
0.25 Szklanki
płatki migdałowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wsyp zawartość saszetki do filiżanki, zalej gorącym mlekiem i zamieszaj.
  2. Dodaj ekstrakt waniliowy, ponownie zamieszaj.
  3. Udekoruj kilkoma łyżeczkami ubitej śmietanki oraz płatkami migdałowymi.
  4. Możesz dodatkowo przygotować z masy marcepanowej ozdobę, np. różę.

Podobne przepisy

Chocolatta Piernikowa

Łatwy Do 15 min
Chocolatta Piernikowa

Chocolatta Pomarańczowa

Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Blok czekoladowy z paluszkami

Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Chleb w lamparcie cętki

Łatwy Do 3 godz
Chleb w lamparcie cętki

Chocolatta z Chili

Łatwy Do 15 min
Chocolatta z Chili

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Ciasto z sercem

Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!