Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz ochotę na pyszny deser rodem ze słonecznej Toskanii? Sprawdź nasz przepis na miętową panna cottę z Czekodżemem. Połączenie śmietanki, mleka, cukru trzcinowego i mięty ze śliwkowym czekodżemem Łowicz będzie ucztą nie tylko dla podniebienia, ale także dla oczu.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
500 | Mililitrów |
Śmietana 30%
|
|
100 | Mililitrów |
mleko
|
|
3 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
2 | Łyżeczki |
Cukier trzcinowy
|
|
2 | Łyżeczki |
Suszona mięta
|
|
10 | Sztuk |
Liście mięty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |