0

Składniki

120 Mililitrów
sos sojowy
50 Mililitrów
miód
1 Kilogram
Wieprzowina szynka surowa
1 Sztuka
czosnek
2 Łyżki
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zrobic marynatę: Czosnek przpuścic
  2. przez praskę,dodac przyprawy płynne
  3. i przyprawę do kurczaka.
  4. Mięsa dokładnie umyc,nasmarowac
  5. marynatą i wstawic do lodówki na
  6. kilka godzin.
  7. Mięsa ułóżyc na blasze,wstawic do
  8. rozgrzanego piekarnika do temp.
  9. 250 st. i pieczemy ok. 60 min.
  10. często podlewając tworzącym się
  11. sosem.
  12. Podajemy na gorąco z ziemniaczkami
  13. lub na zimno jako przystawkę

Opis

ptszne ,aromatyczne mięso

Podobne przepisy

Kokardki z białą fasolą

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kokardki z białą fasolą

Grillowane piersi kurczaka z miodem

Przepis
Średni Do 3 godz
Grillowane piersi kurczaka z miodem

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Przepis
Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej marynacie

Miodowo-musztardowe udka z kurczaka z curry i ketchupem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Miodowo-musztardowe udka z kurczaka z curry i ketchupem

Penne z dynią i cynamonem

Przepis
Średni Do 40 min
Penne z dynią i cynamonem

Po uszka w sałatce

Przepis
Łatwy Do 40 min
Po uszka w sałatce

Żeberka w sosie miodowym z ketchupem

Przepis
Średni Do 3 godz
Żeberka w sosie miodowym z ketchupem

Nadziewane kiełbaski z grilla

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!