0

Składniki

120 Mililitrów
sos sojowy
50 Mililitrów
miód
1 Kilogram
Wieprzowina szynka surowa
1 Sztuka
czosnek
2 Łyżki
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zrobic marynatę: Czosnek przpuścic
  2. przez praskę,dodac przyprawy płynne
  3. i przyprawę do kurczaka.
  4. Mięsa dokładnie umyc,nasmarowac
  5. marynatą i wstawic do lodówki na
  6. kilka godzin.
  7. Mięsa ułóżyc na blasze,wstawic do
  8. rozgrzanego piekarnika do temp.
  9. 250 st. i pieczemy ok. 60 min.
  10. często podlewając tworzącym się
  11. sosem.
  12. Podajemy na gorąco z ziemniaczkami
  13. lub na zimno jako przystawkę

Opis

ptszne ,aromatyczne mięso

Podobne przepisy

Kokardki z białą fasolą

Łatwy Do 1 godz
Kokardki z białą fasolą

Grillowane piersi kurczaka z miodem

Średni Do 3 godz
Grillowane piersi kurczaka z miodem

Penne z dynią i cynamonem

Średni Do 40 min
Penne z dynią i cynamonem

Po uszka w sałatce

Łatwy Do 40 min
Po uszka w sałatce

Nadziewane kiełbaski z grilla

Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Karkówka z grilla

Średni Do 1 godz
Karkówka z grilla

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!