0

Składniki

120 Mililitrów
sos sojowy
50 Mililitrów
miód
1 Kilogram
Wieprzowina szynka surowa
1 Sztuka
czosnek
2 Łyżki
musztarda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Zrobic marynatę: Czosnek przpuścic
  2. przez praskę,dodac przyprawy płynne
  3. i przyprawę do kurczaka.
  4. Mięsa dokładnie umyc,nasmarowac
  5. marynatą i wstawic do lodówki na
  6. kilka godzin.
  7. Mięsa ułóżyc na blasze,wstawic do
  8. rozgrzanego piekarnika do temp.
  9. 250 st. i pieczemy ok. 60 min.
  10. często podlewając tworzącym się
  11. sosem.
  12. Podajemy na gorąco z ziemniaczkami
  13. lub na zimno jako przystawkę

Opis

ptszne ,aromatyczne mięso

Podobne przepisy

Kokardki z białą fasolą

Łatwy Do 1 godz

Penne z dynią i cynamonem

Średni Do 40 min

Wiosenna sałatka z kokardkami

Łatwy Do 40 min

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz

Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Łatwy Do 15 min

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz

Cannelloni ze szpinakiem

Łatwy Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!