Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
kolejny specjał, który przypomina mi wakacje na Krecie:). Mięso z kozy jest bardzo delikatne i rozpływa sie w ustach. Danie można ewentualnie przyrządzić w wersji z baraniną. Podajemy z sałatka grecką i frytkami.
1.5 | Kilograma | ||
1 | Kilogram | ||
1 | Szczypta |
sól biała
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Szklanki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Sztuka | ||
7 | Sztuk |
Gałązka świeżego tymianku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |