Mięsne roladki

eluchap
Mięsne roladki

Średnia 0 / 0

Oceń!

Roladki podaję z pure ziemniaczanym i fasolą szparagową z boczkiem.

11

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

0
0
0

100 g boczek

400 g schab bez kości

150 g ser żółty

250 g fasolka szparagowa konserwowa

2 szt. czosnek

2 szt. jajka przepiórcze

1 łyżka pieprz

5 łyżka bułka tarta

Przygotowanie

Wartości odżywcze na porcję


Energia

500

kcal

Białka

40

gram

Węglowodany

22

gram

Tłuszcze

28

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły