Mięsne roladki
eluchap

Roladki podaję z pure ziemniaczanym i fasolą szparagową z boczkiem.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
500
kcal
Białka
40
gram
Węglowodany
22
gram
Tłuszcze
28
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
Średnia 0 / 0
Oceń!
Roladki podaję z pure ziemniaczanym i fasolą szparagową z boczkiem.
11
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
100 g boczek
400 g schab bez kości
150 g ser żółty
250 g fasolka szparagowa konserwowa
2 szt. czosnek
2 szt. jajka przepiórcze
1 łyżka pieprz
5 łyżka bułka tarta
Przygotowanie
Wartości odżywcze na porcję
Energia
500
kcal
Białka
40
gram
Węglowodany
22
gram
Tłuszcze
28
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.