Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Propozycja na ciekawy obiad - wieprzowe pulpeciki w pikantnym sosie z oliwkami. Do przygotowania potrawy wystarczy 40 minut oraz następujące składniki: mleko, nać pietruszki, sól, pieprz, 300 gramów mięsa wieprzowego, bułka, czerwona cebula, ząbki czosnku, sos pikantny z oliwkami oraz dwie łyżki oleju.
25 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Łodyga |
nać pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
300 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
bułka
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
Lubella Sos Pikantny z oliwkami
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |