0

Składniki

1 Łyżeczka
Przyprawa do mięsa
4 Sztuki
Szparagi konserwowe
1 Sztuka
jajko
3 Łyżki
olej
3 Łyżki
bułka tarta
50 Dekagramów
mięso mielone
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa mielonego dodajemy jajko oraz przyprawę do mięsa. Wyrabiamy. Szparagi kroimy na 3 cm kawałki. Formujemy placuszki układamy kawałki szparagi i robimy kuleczki. Panierujemy w bułce i smażymy na oleju.

Opis

Eksperyment z mięsem mielonym.

Podobne przepisy

Pulpety

Przepis
Średni Do 15 min
Pulpety

Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Zdrowy burger z indykiem, mozzarellą i ketchupem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zdrowy burger z indykiem, mozzarellą i ketchupem

Kulki mięsne

Przepis
Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Roladki z bakłażana w sosie meksykańskim

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Roladki z bakłażana w sosie meksykańskim

Ryba po grecku na szybko

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ryba po grecku na szybko

Ryba po grecku z pysznymi warzywami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Ryba po grecku z pysznymi warzywami

Makaron nadziewany

Przepis
Średni Do 1 godz
Makaron nadziewany

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!