0

Składniki

1 Łyżeczka
Przyprawa do mięsa
4 Sztuki
Szparagi konserwowe
1 Sztuka
jajko
3 Łyżki
olej
3 Łyżki
bułka tarta
50 Dekagramów
mięso mielone
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa mielonego dodajemy jajko oraz przyprawę do mięsa. Wyrabiamy. Szparagi kroimy na 3 cm kawałki. Formujemy placuszki układamy kawałki szparagi i robimy kuleczki. Panierujemy w bułce i smażymy na oleju.

Opis

Eksperyment z mięsem mielonym.

Podobne przepisy

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz.

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz.

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz.

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz.

Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Łatwy Do 1 godz.

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz.

Klopsiki z kaszą pszenną i pieczonymi burakami

Łatwy Do 1 godz.

Kluski leniwe

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!