0

Składniki

1 Łyżeczka
Przyprawa do mięsa
4 Sztuki
Szparagi konserwowe
1 Sztuka
jajko
3 Łyżki
olej
3 Łyżki
bułka tarta
50 Dekagramów
mięso mielone
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa mielonego dodajemy jajko oraz przyprawę do mięsa. Wyrabiamy. Szparagi kroimy na 3 cm kawałki. Formujemy placuszki układamy kawałki szparagi i robimy kuleczki. Panierujemy w bułce i smażymy na oleju.

Opis

Eksperyment z mięsem mielonym.

Podobne przepisy

Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Łatwy Do 40 min
Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Roladki z bakłażana w sosie meksykańskim

Łatwy Do 1 godz
Roladki z bakłażana w sosie meksykańskim

Ryba po grecku z pysznymi warzywami

Średni Do 1,5 godz
Ryba po grecku z pysznymi warzywami

Zdrowy burger z indykiem, mozzarellą i ketchupem

Łatwy Do 1 godz
Zdrowy burger z indykiem, mozzarellą i ketchupem

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!