Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mięsna galaretka pasuje do wielu okazji. Jej zaletą jest to, że można ją wcześniej przygotować.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
2 | Sztuki |
udko z kurczaka
|
|
2 | Sztuki |
Pierś z kurczaka
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
1 | Sztuka |
Pietruszka korzeń
|
|
1 | Sztuka |
Pietruszka natka
|
|
4 | Sztuki |
Jajo
|
|
1 | Sztuka |
groszek zielony
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Sztuka |
ŻELATYNA
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |