Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mielone dobrze zlepić, by ser nie wypłynął.
0.5 | Kilograma | ||
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
200 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
bułka
|
|
3 | Łyżki |
tłuszcz
|
|
4 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |