Mielone w sosie paprykowo pieczarkowym

m7
Mielone w sosie paprykowo pieczarkowym

2

0 / 0

Tak jak mielone ale w sosie.

8

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 szcz. pieprz czarny

2 szt. cebula biała

4 szt. kotlet mielony

1 szt. papryka swieża

6 szt. pieczarki

1 szt. sos pieczarkowy knorr

1 szt. sól

2 łyżka masło

Przygotowanie


1

Na patelni roztapiamy margarynę i smażymy na niej pieczarki do zrumienienia (ok. 7 minut), dodajemy pokrojoną paprykę (kroimy w paski) i cebule (kroimy w piórka)- razem smażymy ok. 5 minut.

2

Przygotowujemy sos pieczarkowy KNORR wg przepisu na opakowaniu.

3

Wlewamy sos do kotletów mielonych, dodajemy zawartość patelni i gotujemy razem ok 10 minut pilnując żeby nie przypalić.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły