Example thumb
0

Składniki

4 Szczypty
pieprz
1 Łyżeczka
sól
400 Gramów
mięso wieprzowe
100 Gramów
bułka tarta
200 Gramów
bułka tarta
1 Sztuka
cebula
2 Sztuki
jajko
1 Sztuka
Fasola biała konserwowa
1 Sztuka
czosnek
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Mięso umyć, zmielić w maszynce razem z cebulą, czosnkiem i fasolą. Do masy dodać jajka, bułkę tartą, sól i pieprz do smaku.
  2. Wymieszać, formować okrągłe kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na nie za dużym ogniu.
  3. Podawać z ziemniakami i surówką.

Opis

mielone z dodatkiem fasoli

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!