0

Składniki

4 Szczypty
pieprz
1 Łyżeczka
sól
400 Gramów
mięso wieprzowe
100 Gramów
bułka tarta
200 Gramów
bułka tarta
1 Sztuka
cebula
2 Sztuki
jajko
1 Sztuka
Fasola biała konserwowa
1 Sztuka
czosnek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mięso umyć, zmielić w maszynce razem z cebulą, czosnkiem i fasolą. Do masy dodać jajka, bułkę tartą, sól i pieprz do smaku.
  2. Wymieszać, formować okrągłe kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na nie za dużym ogniu.
  3. Podawać z ziemniakami i surówką.

Opis

mielone z dodatkiem fasoli

Podobne przepisy

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Łatwy Do 3 godz
Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Fasolka szparagowa w pomidorach

Łatwy Do 40 min
Fasolka szparagowa w pomidorach

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!