Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Meksykańska zupa dyniowa w wersji krem jest bardzo smaczna. Dodaj do zupy kolendry, chilli, kuminu i soku z limonki i nadaj jej niezwykłego smaku.
1 | Kilogram |
Dynia
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1.5 | Litra |
bulion warzywny
|
|
1 | Pęczek |
kolendra
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka ostra chili
|
|
0.5 | Sztuki |
Limonka
|
|
0.5 | Łyżeczki |
mielony kumin
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |