Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo gęsta, pachnąca i sycąca zupa w stylu meksykańskim z dużymi kawałkami mięsa i warzyw. Zupa gulaszowa sprawdzi się także na imprezach rodzinnych.
1 | Kilogram | ||
1 | Łyżeczka |
Przyprawa do gulaszu
|
|
10 | Sztuk |
Duże ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
Cebule
|
|
1 | Sztuka |
Pęczek włoszczyzny
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
Sos meksykański słoik
|
|
2 | Łyżki |
margaryna
|
|
3 | Łyżki |
Słodka papryka mielona
|
|
1 | Łyżeczka |
Ostra papryka mielona
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |