Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mazurek kajmakowy jest pyszny i prosty w wykonaniu. Warto zaangażować w dekorowanie dzieci - z bakalii z pewnością stworzą one ciekawe obrazy.
100 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
100 | Gramów |
migdały
|
|
100 | Gramów | ||
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
gotowa masa kajmakowa
|
|
1 | Sztuka | ||
![]()
Dżem 100% z owoców Czarna porzeczka
|
|||
1 | Łyżka |
śmietana 18%
|
|
4 | Łyżki |
Posypka do ciast
|
|
35 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
10 | Dekagramów |
cukier
|
|
20 | Dekagramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |