Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Matzerbrajt - pyszne placuszki, można podawać na słodko. W mojej wersji: placuszki przekładane pastą jajeczną.
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
100 | Gramów |
oliwki zielone
|
|
2 | Szklanki |
woda
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
16 | Sztuk |
PLACKI:
|
|
1 | Sztuka |
Maca z ziołami prowansalskimi
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
PASTA:
|
|
8 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
szczypiorek
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
sałata
|
|
3 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
szczypiorek
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna tortowa
|
|
2 | Łyżki |
majonez
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |