0

Składniki

4 Sztuki
Kromka chleba pszennego
50 Gramów
masło
4 Plastry
Ser topiony kremowy
4 Sztuki
oliwki czarne
4 Łyżki
ketchup Kotlin łagodny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kromki pieczywa tostowego posmaruj cienką warstwą masła i polej całość ketchupem. Dokładnie rozsmaruj.
  2. Pokrój ser topiony w cienkie paski i ułóż jak na zdjęciu. Wrzuć tak ozdobione pieczywo do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C i piecz przez około 5 minut do rozpuszczenia się sera.
  3. Kiedy wyjmiesz tosty, zrób coś by ujrzały światło dzienne. Dodaj im oczy z oliwek lub plasterków małych ogóreczków – Ty wiesz najlepiej co lubi Twoje dziecko.
  4. Ciepłe, chrupiące tosty, z rozpływającym się serem, skropione ulubionym ketchupem to coś, co uwielbia każde dziecko. Powodzenia!

Opis

Jeśli Twoje dziecko jest niejadkiem? Najwyższy czas, byś poznał swojego nowego pomocnika – Pana Pomysłowego. 
 Nikt nie zna się na smacznych kanapkach lepiej od niego! Co dziś wymyślił? Smakowita mumia cała w ketchupie – co Ty na to?

Podobne przepisy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!