Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszna maślana chałka pleciona z 6 kawałków posypana sezamem. Znakomita na śniadanie podana z masłem i dżemem to prawdziwa uczta.
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.25 | Szklanki |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Łyżki |
woda
|
|
1 | Łyżka |
Sezam nasiona
|
|
2.5 | Dekagrama |
drożdże
|
|
10 | Dekagramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |