0

Składniki

2 Litry
woda
1 Szklanka
ocet
2 Sztuki
cebula
3 Sztuki
ziele angielskie
3 Sztuki
pieprz
3 Sztuki
liść laurowy
7 Łyżek
cukier
1 Łyżka
przyprawa typu vegeta
0.5 Szklanki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebule kroimy ,wszystkie składniki gotujemy 10 min i zalewamy usmażone rybki gorącą zalewą .Słoik zakręcamy ,najlepsze po 5 dniach .

Opis

do ryb w słoikach

Podobne przepisy

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min.

Kutia

Średni Ponad 3 godz.

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Średni Do 1 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Łatwy Do 40 min.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!