Marytnata do ryby
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Marytnata do ryby](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973217274.jpeg&w=3840&q=75)
Marynata do ryb w słoikach.
0
0 / 0
Marynata do ryb w słoikach.
9
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
2 l woda
1 szkl. ocet
2 szt. cebula
3 szt. ziele angielskie
3 szt. pieprz
3 szt. liść laurowy
7 łyżka cukier
1 łyżka przyprawa typu vegeta
0.50 szkl. olej
Przygotowanie
1
Cebule pokroić. Wszystkie składniki gotować 10 min i zalać usmażone ryby gorącą zalewą. Słoik zakręcić. Najlepiej smakują po 5 dniach.