Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pieczone nóżki z kurczaka w chrupiącej skórce, która rozpływa się w ustach – brzmi dobrze, prawda? Co sprawia, że są tak smaczne? Pan Entuzjazm zna recepturę zalewy, dzięki której są takie pyszne. Poznaj ją i Ty! Zdradzimy Ci sekrety potrawy skazanej na WYŚMIENITY sukces!
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
Nóżki z kurczaka
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
3 | Łyżki |
miód
|
|
5 | Łyżek |
oliwa z oliwek
|
|
5 | Łyżek |
sok z cytryny
|
|
2 | Łyżki |
ocet balsamiczny
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Ostra papryka w proszku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |