Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Marynowane maślaki w occie to świetny pomysł na zamknięcie w słoiczku grzybów, do których można wrócić zimą.
4 | Kilogramy |
Maślaki
|
|
500 | Mililitrów |
ocet
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz ziarnisty
|
|
4 | Łyżeczki |
gorczyca
|
|
8 | Szklanek |
woda
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
2 | Sztuki | ||
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Łyżki |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |