Marynata jałowcowo-cząberowa
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Marynata jałowcowo-cząberowa](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973023562.jpeg&w=3840&q=75)
do drobiu po myśliwsku
0
0 / 0
do drobiu po myśliwsku
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
2 łyżecz. cząber
1 łyżecz. czosnek
1 szt. ziele angielskie
20 szt. owoc jałowca
4 łyżka olej z pestek winogron
0.50 łyżecz. kolendra
Przygotowanie
1
Wszystkie składniki oprócz oleju wsypujemy do moździerza i ucieramy. Następnie dolewamy olej i dokładnie mieszamy.