0

Składniki

2 Łyżeczki
Cząber
1 Łyżeczka
czosnek
1 Sztuka
ziele angielskie
20 Sztuk
Owoc jałowca
4 Łyżki
Olej z pestek winogron
0.5 Łyżeczki
kolendra
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wszystkie składniki oprócz oleju wsypujemy do moździerza i ucieramy. Następnie dolewamy olej i dokładnie mieszamy.

Opis

do drobiu po myśliwsku

Podobne przepisy

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!