0

Składniki

2 Łyżeczki
Cząber
1 Łyżeczka
czosnek
1 Sztuka
ziele angielskie
20 Sztuk
Owoc jałowca
4 Łyżki
Olej z pestek winogron
0.5 Łyżeczki
kolendra
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wszystkie składniki oprócz oleju wsypujemy do moździerza i ucieramy. Następnie dolewamy olej i dokładnie mieszamy.

Opis

do drobiu po myśliwsku

Podobne przepisy

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Dżem z aronii, jabłek i gruszek

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!